אחת הדילמות המרכזיות העומדות בפני מתחתנים צמחוניים היא האם לקחת קייטרינג בשרי בחתונתם ולהתעלם ללילה אחד מעקרונותיהם, או האם לקחת קייטרינג חלבי ואולי לאכזב את חלק מהאורחים שציפו לסטייק.
הבחירה בין קייטרינג חלבי לבשרי אינה רק נחלתם של הצמחונים, אלא גם של רבים שמתקשים להבין איך אפשר לאכול בשר ב-22:00 בלילה, או בחתונת שישי על הבוקר ושל כאלו המעדיפים בעצמם לאכול על טהרת החלבי.
להפתעתם של רבים סוגיית המחיר כמעט וחסרת משמעות, שכן בשל העושר שלו קייטרינג חלבי עולה סכום דומה לקייטרינג בשרי. אך לכל אחד מהם יש את היתרונות והחסרונות שלו.
קייטרינג חלבי – יתרונות וחסרונות
קייטרינג חלבי מציע שפע של גבינות, סלטים, מאפים, פסטות, דגים וקישים מיוחדים שיכולים להעניק לאירוע אווירה אלגנטית. מכיוון שהאירוע על טהרת החלבי, הקינוחים שלכם יכולים להיות מושחתים במיוחד ולכלול מיני קצפות ושוקולדים איכותיים ובר קפה עם חלב, שיסיימו לאורחים את הערב עם חיוך מתוק על השפתיים. בחירת קייטרינג חלבי מאפשרת לאורחי החתונה להנות גם מקוקטיילים על בסיס שמנת וחלב שאהובים במיוחד על הבנות שבחבורה.
המגוון אותו מציע קייטרינג חלבי מאפשר לאנשים להרכיב את הארוחה המתאימה למגבלותיהם בלי להתפשר על הטעם. קייטרינג חלבי מספק מנות עבור כל אחד מהאורחים. גם עבור האנשים שסובלים מהגבלות מיוחדות כמו צליאק, סכרת וכו'. וטווח אחוזי השומן במרכיבי הארוחה מאפשר גם לשומרים על המשקל להכין לעצמם ארוחה לתפארת שלא תפגע בדיאטה שלהם. בישראל יש מחלבות איכותיות רבות שלהן הכשרים רבניים, ובחתונה שכזו גם האורחים הדתיים יכולים לאכול מבלי לדאוג לחותמת הזרם הרבני שלהם, כפי שקורה בקייטרינג בשרי.
עם זאת קייטרינג חלבי סובל מחסרון שנובע מהציפייה החברתית שלנו כאשר אנו הולכים לאירוע. יתכן שאורחים רבים יתאכזבו על הגשת קייטרינג חלבי לחתונה, לפחות עד שהם יטעמו את המטעמים שבחרתם עבורם.
קייטרינג בשרי – יתרונות וחסרונות
היתרון של קייטרינג בשרי טוב הוא ביכולתו להפתיע את האורחים באיכות שגבוהה מציפיותיהם ולהעניק להם חוויה קולינרית מיוחדת. בנוסף, קייטרינג בשרי מספק ארוחה מאוזנת בין חלבונים ופחמימות, שרבים תופסים אותה גם כגמול הולם לצ'ק שהביאו.
רוב החברות המציעות שירותי קייטרינג מציעות קייטרינג בשרי, אך ההבדלים ביניהן יכולים להיות אדירים, כתלות בטיב הבשר, מומחיותו של השף, אופן התיבול שלהם וכו'. קייטרינג בשרי קם ונופל על איכותם של הסטייק והפרגית אותם הם מכינים, שכן הם מהווים את לב הארוחה.
החסרון בכך הוא שאם השף התעכב יתר על המידה להוציא את הבשר, הוא הופך ללא אכיל, ובכך שהחתן והכלה לא יוכלו לדעת מראש אם המשלוח של בשר שהגיע אליו ביום החתונה פחות איכותי מזה שניתן להם בטעימות, אלא רק להתאכזב בדיעבד מביקורות האורחים.
אם אתם מתלבטים בנוגע לבחירת קייטרינג לחתונה שלכם, עליכם לבחון האם יש לכם בעיה מוסרית עם קייטרינג בשרי, מהו הרכב האורחים שלכם ולאיזו בחירה הוא יטה, והיכן תמצאו את האוכל הטעים ביותר.